Om os

Hassellund Autogenbrug er en familievirksomhed ejet og drevet af far og søn, Michael Sahl Christensen og Morten Sahl Bang.

Mellem sig har de en bred vifte af relevant erfaring fra autobranchen, og er klar til at svare på alle dine spørgsmål om biler, reservedele og skrotning.

Michael Sahl Christensen

Michael har 30 års erfaring fra autobranchen. Han har tidligere med stor succes drevet både eget værksted samt kædeværksteder og har derfor indgående kendskab til hverdagen på et værksted.

Han har herudover international erfaring, bl.a. som Nordisk Marketingschef for Goodyear Dunlop og ansvarlig for Goodyear ITs salgssystemer i Øst- og Vesteuropa samt i Mellemøsten.

Michael har læst økonomi og bruger gerne sin fritid på motorsport, hvor klassiske biler altid har været hans helt store kærlighed.

Er du på udkig efter et sted, du kan skrotte din bil?

Du er meget velkommen hos os.

Morten Sahl Bang

Morten er uddannet mekaniker og har rodet med biler, siden han kunne holde en skruetrækker.

Foruden at arbejde som mekaniker har han flere års erfaring som både værkfører og afdelingsleder på kædeværksteder, hvor han også selv har haft hænderne i bilerne og skruet.

Som tidligere logistiksoldat i Det Danske Forsvar er Morten desuden uddannet inden for både lager og logistik samt transport.

Fritiden handler primært også om biler for Morten, der bl.a. er rally-entusiast og aktiv i sporten med Sahl Motorsport.

Skal vi skrotte din bil?

Kontakt os på telefonnr. 8282 0900 eller udfyld formularen for neden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig her

Er du værksted eller bilforhandler?

Vi tilbyder attraktive, skræddersyede samhandelsaftaler med specialpriser på reservedele og afhentning af skrotbiler. Kontakt os for at høre om hvilke fordele vi kan tilbyde netop din virksomhed.

Kontakt

Adresse: Tinghøjvej 14, 3650 Ølstykke

Tlf.: 8282 0900

Mailinfo@hassellundautogenbrug.dk

2 + 1 =